nl / de / be
  • Parc Ganuenta*****
    Parc Ganuenta*****
    Parc Ganuenta*****

Parc Ganuenta

Parc Ganuenta is een sfeervol, kleinschalig vakantiepark aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat en ligt op een steenworp afstand van Nationaalpark de Oosterschelde. De ruime en luxe afgewerkte vakantiewoningen zijn gebouwd onder de karakteristieke Zeeuwse architectuur.

Iedere vakantievilla op het luxe vakantiepark beschikt over een meer dan gemiddeld en royaal vloeroppervlakte en is individueel ingericht met veel oog voor detail en gebruikers genot.

Kopers hebben volledige inspraak bij de indeling en afbouw. Zo beschikt iedere vakantie villa over een royale en sfeervolle woonkamer met luxe open keuken, meerdere luxe badkamers met o.a. een whirlpool, grote inloopdouches en beschikken de meeste villa's zelfs over een luxe Sun shower. Daarnaast beschikken enkele woningen over een eigen, inpandig zwembad!

De 16 stadsvilla’s worden volledig duurzaam en energiezuinig gebouwd met gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen waardoor ze een waardevaste investering voor de toekomst zullen zijn. Standaard hebben alle 16 vakantievilla’s o.a. vloerverarming op de b.g.g. en verdiepingen, zonnepanelen en een hybride Cv-ketel. Via een uitgebreide optielijst kunnen de royale vakantievilla’s aangepast worden aan uw persoonlijke wensen of zelfs gethematiseerd worden voor een nog betere verhuurbaarheid.

Parc Ganuenta ligt centraal in Zeeland. Goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Dé vakantieprovincie bij uitstek, met de schoonste stranden en de meest uren zon. De historische stadjes Zierikzee, Veere, Goes en Middelburg staan garant voor sfeer en gezelligheid.

De locatie van het park in Colijnsplaat is ideaal, rustig gelegen, pal aan de Oosterschelde en gesitueerd naast een beschermd natuurgebied van stichting het Zeeuws Landschap. Het dorp Colijnsplaat met diverse voorzieningen zoals een jachthaven, diverse restaurants, een warme bakker en een supermarkt bevinden zich op slechts 5 minuten lopen.

De bouwstijl op het park is historiserend met een knipoog naar het verleden, geïnspireerd en ontworpen in de traditionele bouwstijl van de oude dorpen op het voormalige eiland Noord-Beveland.  e naam van het vakantiepark verwijst naar een roemrucht verleden uit de Romeinse tijd toen Colijnsplaat een belangrijke havenplaats was.

216