nl / de / be

Parc Ganuenta

Parc Ganuenta is een sfeervol, kleinschalig vakantiepark aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat en ligt op een steenworp afstand van Nationaalpark de Oosterschelde. De ruime en luxe afgewerkte vakantiewoningen zijn gebouwd onder de karakteristieke Zeeuwse architectuur.

Iedere woning beschikt over een gezellige en royale woonkamer met eigen haard, luxe badkamers met o.a. een Finse sauna, whirlpool en grote inloopdouche met sunshower. Daarnaast beschikken enkele woningen zelfs over een eigen, inpandig zwembad!

Parc Ganuenta ligt centraal in Zeeland. Dé vakantieprovincie bij uitstek, met de schoonste stranden en de meest uren zon. De historische stadjes Zierikzee, Veere, Goes en  Middelburg staan garant voor sfeer en gezelligheid.

Houdt u meer van rust en ruimte? Dan kunt u uw hart ophalen langs de kilometerlange fiets- en wandelroutes die Zeeland rijk is. Het park wordt momenteel nog in fasen gebouwd.Dit kan betekenen dat er op het park werkzaamheden kunnen plaatsvinden tijdens uw verblijf. Vanzelfsprekend wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt.

216